Consumptief Krediet - Lening en Krediet .nl is uw betrouwbare partner voor een goedkope lening, een consumptief krediet of een voordelige financiering!
Online Offerte
Klik hier voor een gratis vrijblijvende kredietofferte!
Lening en Krediet .nl is onderdeel van Geldshop.nl Geldshop.nl
"Betrouwbaar advies voor een consumptief krediet"
 
 
 
Ga direct naar
Inleiding Geld Lenen
Online Lening Aanvragen
Persoonlijke Lening
Doorlopend Krediet
Andere Kredietvormen
Krediet Berekenen
Lening Oversluiten
Lening Verhogen
Rente Tarieven Lenen
Lening Offerte Vergelijken

Algemene Informatie
Bedrijfsgegevens
Voordelen en Garanties
Reacties Klanten
Regels Geld Lenen
Acceptatie Criteria
Informatie BKR
Veelgestelde Vragen
Contact Lening en Krediet

Gratis Offerte Aanvragen
Online Offerte Aanvragen

Lening en Krediet - Financieringen
Lening en Krediet - Verzekeringen
Lening en Krediet - Hypothecaire Leningen

 
Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan van Lening en Krediet .nl
  Consumptief Krediet - Goedkoop geld lenen!
  Lening en Krediet .nl is uw betrouwbare partner voor een goedkope lening, een voordelig krediet of een opmaat financiering
 

Lening en Krediet .nl

De goedkoopste Lening tegen de beste condities

Consumptief Krediet - Klik hier en vraag snel een gratis vrijblijvende offerte aan!

 
 
 
Lening en Krediet .nl
 

Consumptief Krediet

Er bestaan verschillende kredietvormen en leningen. Welke vorm van consumptief krediet u kiest hangt grotendeels af van het bestedingsdoel en van uw persoonlijke situatie. Bij Lening en Krediet kunt u twee verschillende vormen van consumptief krediet aanvragen; een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Welke van deze twee consumptieve kredieten u kiest is wederom afhankelijk van uw persoonlijke wensen en het bestedingsdoel.

Verschillen Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

In het algemeen wordt aangeraden de vorm en looptijd van het consumptief krediet zoveel mogelijk af te stemmen op het bestedingsdoel dat u er mee heeft. Het is dus niet verstandig om bijvoorbeeld voor een auto een consumptief krediet te nemen met een aflostermijn die langer is dan de verwachte gebruiksduur van de auto. Er bestaan overigens nog meer kredietvormen. Vaak kennen deze hogere rentepercentages. Hieronder vindt u informatie over de verschillende vormen van consumptief krediet.

Consumptief Krediet - Persoonlijke lening

Ee persoonlijke lening is een vorm van consumptief krediet. Heeft u een eenmalige grote uitgave waar u financiering voor nodig heeft, dan is een persoonlijke lening de meest voor de hand liggende keuze. Bij een persoonlijke lening, ook wel PL genoemd, leent u een van tevoren afgesproken bedrag. Dat betaalt u over een van tevoren afgesproken periode terug.

Belangrijkste kenmerken Persoonlijke Lening

 • Een persoonlijke lening is een consumptief krediet waarbij sprake is van een vaste looptijd en een vaste rente.
 • U betaalt iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing.

Klik hier voor meer informatie over een Persoonlijke Lening

Consumptief Krediet - Doorlopend krediet

Een andere bekende vorm van consumptief krediet is het doorlopend krediet. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze. Wat de rente betreft, bent u bij een doorlopend krediet vaak het voordeligst uit. Een doorlopend krediet is dan ook de meest populaire vorm van geld lenen.

Bij het afsluiten van een doorlopend krediet wordt een maximum leenbedrag overeengekomen. Daarna bepaalt u zelf wanneer, hoeveel en waarvoor u uw financiële ruimte gebruikt.

Kenmerken van een Doorlopend Krediet

 • Krediet Limiet: Er wordt een bedrag afgesproken tot hoe ver u op mag nemen.
 • Effectieve rente: Het effectieve rentepercentage is afhankelijk van de gekozen krediet limiet, niet van het saldo wat opgenomen is.
 • Dagrente: Het rentepercentage is variabel en op basis van dagrente.
 • Transacties: Transacties op het krediet zijn kosteloos.
 • Dagafschriften: Periodiek ontvangt u van de financieringsmaatschappij een dagafschrift van uw krediet, meestal maandelijks.
 • Afbouw: Meestal vanaf uw 65 jarige leeftijd wordt uw krediet limiet afgebouwd met 2% per maand.
 • Bankpas: Bij meerdere maatschappijen ontvangt u een bankpas waarmee u geld kunt opnemen via geldautomaten.

Klik hier voor meer informatie over een Doorlopend Krediet

Consumptief Krediet - Spaarkrediet

Een spaarkrediet is een speciale vorm van doorlopend krediet. Gedurende de looptijd lost u niets af; u betaalt dus alleen rente. Om de lening na langere tijd, bijvoorbeeld na 15 jaar, toch te kunnen aflossen, spaart u het geleende bedrag bijeen door middel van een spaarplan (in de vorm van een levensverzekering).

Kenmerken van een Spaarkrediet

 • Deze vorm van consumptief krediet kenmerkt zich door een lage maandlast en een optimaal gebruik van fiscale mogelijkheden.
 • Als u deze vorm van consumptief krediet gebruikt voor onderhoud van uw huis, is de spaarkrediet rente die u betaalt fiscaal aftrekbaar.
 • Het uitgangspunt is dat u op een spaarkrediet niets aflost. Aflossen gebeurt pas na 5, 10 of 15 jaar, in één keer èn belastingvrij uit het spaarplan.

Klik hier voor meer informatie over een Spaarkrediet

Consumptief Krediet - Huurkoop

Wanneer u bij een dealer een auto of bij een winkeler een product met financiering koopt, dan is er vaak sprake van huurkoop. Bij huurkoop doet u eerst een aanbetaling en betaalt u het restant in termijnen. U bent pas eigenaar van het product, wanneer de laatste termijn is afbetaald.

Belangrijkste kenmerken Huurkoop

 • Betaling in termijnen waarbij u pas eigenaar van het produkt wordt nadat alle termijnen betaald zijn.

Klik hier voor meer informatie over Huurkoop

Consumptief Krediet - Lening met Belegging

Lenen waarbij voor de aflossing belegd wordt. Deze vorm van consumptief krediet is geschikt voor mensen met verstand van beleggen en de mogelijkheid om een restschuld af te betalen. U leent een bepaald bedrag en betaalt maandelijks een bedrag aan aflossing. Dit bedrag wordt gebruikt om te beleggen en van de opbrengst wordt de lening afbetaald. Het kan zijn dat uw beleggingen het goed doen en dat u zelfs winst maakt, maar dat is geenszins gegarandeerd.

Klik hier voor meer informatie over een lening met belegging

Lening in 180 maanden afbetalen

180 maanden is gelijk aan 15 jaar. Dat is voor vrijwel geen enkel product een goede looptijd. De periode van 15 jaar is niet toevallig. Bij deze vorm van lenen is namelijk gebruik gemaakt van een kapitaalverzekering. Bij een kapitaalverzekering is het de bedoeling dat er 15 jaar lang gespaard wordt. Bj dit soort lening zitten nogal wat addertjes onder het gras.

Klik hier voor meer informatie over dit soort lening

Leasing / Lease Producten

Steeds vaker is het mogelijk artikelen te leasen. U betaalt dan een aantal jaren een vast bedrag per week of per maand. Er zijn twee soorten lease vormen: financiële leasing en operationele leasing. Voordat u een lease-overeenkomst sluit, is het raadzaam een vergelijking te maken met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Betrek daarbij de rente die u moet betalen en alle overige voorwaarden van de verschillende financieringsvormen.

Klik hier voor meer informatie over beide lease vormen en leasing in zijn algemeenheid.

Consumenten Financiering

Lening en Krediet is gespecialiseerd in vrijwel alle vormen van consumptief krediet. Wij kunnen u een consumptief krediet of consumenten financiering aanbieden, met de laagste rente en de beste voorwaarden. U kunt bij Lening en Krediet bijvoorbeeld terecht voor de volgende financieringen:

Gratis een vrijblijvende offerte

Op zoek naar een consumptief krediet? Wanneer u goedkoop en flexibel geld wilt lenen, bent u bij ons aan het goede adres. Vraag nu direct online een offerte aan en geniet van de vele voordelen van Lening en Krediet!

Test ons vrijblijvend uit!

Voor een vrijblijvende offerte van Geldshop.nl

Klik op de bovenstaande link om gratis een geheel vrijblijvende krediet offerte aan te vragen op onze Geldshop.nl website!

Inleiding Geld Lenen Inleiding Geld Lenen
Krediet Offerte Aanvragen Online Lening Aanvragen
Persoonlijke Lening Persoonlijke Lening
Doorlopend Krediet Doorlopend Krediet
Andere Kredietvormen Andere Kredietvormen
Krediet Berekenen Krediet Berekenen
Lening Oversluiten Lening Oversluiten
Lening Verhogen Lening Verhogen
Rente Tarieven Lenen Rente Tarieven Lenen
Voordelen en Garanties Voordelen en Garanties
Informatie Lening en Krediet.nl Informatie Lening en Krediet .nl

 
 
Lening en Krediet .nl | Geldshop.nl BV | Postbus 31352, 6503 CJ Nijmegen |
Website Links
Copyright 2004, All Rights Reserved.
Disclaimer | Privacy